Comença la temporada de bany a Xàtiva amb classes d’Aquagym

Comparteix

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on facebook
Reprodueix vídeo

Comença la temporada de bany. Les piscines municipals de Xàtiva obriran el 13 de juny i s’ofereixen classes d’Aquagym durant els mesos d’estiu

La temporada estival a les piscines municipals de Xàtiva (Les Pereres, la Murta, Annauir i la Torre de Lloris) començarà el 13 de juny i s’estendrà fins al 4 de setembre.

Pel que fa als preus, els abonaments generals (de 17 a 64 anys) a Les Pereres i la Murta seran  de 30 euros per 20 a les piscines de Torre de Lloris i Annauir. Els abonaments de 9 a 16 anys i dels jubilats. Pensionistes seran de 20 euros a les Pereres i la Murta i de 15 euros a Torre Lloris i Annauir. També la possibilitat d’adquirir un abonament familiar que inclou als fills i filles menors de 16 anys. De 65 euros a les Pereres i la Murta i 45 euros a Torre de Lloris i Annauir.

Pel que fa a les entrades individuals, a Les Pereres i la Murta la dels menors de 9 a 16 anys i els pensionistes serà de 2 euros i la general a 3 euros, mentre que a les pedanies el preu serà de 2 euros. Els menors de 0 a 8 anys estan exempts.

A més durant la temporada de bany també es realitzaran classes d’Aquagym  a la Murta als mesos de juny i juliol. Seran de dos dies a la setmana, podent elegir entre dilluns i dimecres o dimarts i dijous de 19:45 a 20.30 o de 20.45 a 21.30. Per a juny el preu serà de 5 euros al mes i de 4 euros per a jubilats i pensionistes. En juliol el preu serà de 10 euros general i de 8 per als jubilats. Inscripcions al web www.xativa.es/deportes.

D’altra banda també ha començat hui el període d’inscripció per a l’Escola d’estiu municipal 2022 destinada als xiquets d’entre 3 i 16 anys. Tindrà lloc del 27 de juny i el 29 de juliol a les Pereres o al col·legi Gozalbes Vera en horari de 9 a 13 hores. El preu serà de 25 euros setmanals amb opció addicional de servei d’acollida, menjador i bus.  Finalment, la inscripció es podrà realitzar de manera telemàtica o presencial a la Casa de la Joventut o les Pereres fins al 23 de juny. A més a més, tens informació al telèfon 962281803 o enviar un correu a educa @xativa.es

Deixa un comentari

Altres notícies d'interés