Comença la temporada de bany a Xàtiva amb classes d’Aquagym

Reprodueix vídeo

Comença la temporada de bany. Les piscines municipals de Xàtiva obriran el 13 de juny i s’ofereixen classes d’Aquagym durant els mesos d’estiu

La temporada estival a les piscines municipals de Xàtiva (Les Pereres, la Murta, Annauir i la Torre de Lloris) començarà el 13 de juny i s’estendrà fins al 4 de setembre.

Pel que fa als preus, els abonaments generals (de 17 a 64 anys) a Les Pereres i la Murta seran  de 30 euros per 20 a les piscines de Torre de Lloris i Annauir. Els abonaments de 9 a 16 anys i dels jubilats. Pensionistes seran de 20 euros a les Pereres i la Murta i de 15 euros a Torre Lloris i Annauir. També la possibilitat d’adquirir un abonament familiar que inclou als fills i filles menors de 16 anys. De 65 euros a les Pereres i la Murta i 45 euros a Torre de Lloris i Annauir.

Pel que fa a les entrades individuals, a Les Pereres i la Murta la dels menors de 9 a 16 anys i els pensionistes serà de 2 euros i la general a 3 euros, mentre que a les pedanies el preu serà de 2 euros. Els menors de 0 a 8 anys estan exempts.

A més durant la temporada de bany també es realitzaran classes d’Aquagym  a la Murta als mesos de juny i juliol. Seran de dos dies a la setmana, podent elegir entre dilluns i dimecres o dimarts i dijous de 19:45 a 20.30 o de 20.45 a 21.30. Per a juny el preu serà de 5 euros al mes i de 4 euros per a jubilats i pensionistes. En juliol el preu serà de 10 euros general i de 8 per als jubilats. Inscripcions al web www.xativa.es/deportes.

D’altra banda també ha començat hui el període d’inscripció per a l’Escola d’estiu municipal 2022 destinada als xiquets d’entre 3 i 16 anys. Tindrà lloc del 27 de juny i el 29 de juliol a les Pereres o al col·legi Gozalbes Vera en horari de 9 a 13 hores. El preu serà de 25 euros setmanals amb opció addicional de servei d’acollida, menjador i bus.  Finalment, la inscripció es podrà realitzar de manera telemàtica o presencial a la Casa de la Joventut o les Pereres fins al 23 de juny. A més a més, tens informació al telèfon 962281803 o enviar un correu a educa @xativa.es

Deixa un comentari

Altres notícies d'interés