Les urgències pediàtriques de l’hospital Lluís Alcanyís de Xàtiva humanitza la seua sala d’espera amb un mural d’Espinar

Reprodueix vídeo

Un mural d’Espinar en les urgències pediàtriques de Xàtiva

Les urgències pediàtriques de l’hospital Lluís Alcanyís de Xàtiva es decoren des de hui amb l’obra del muralista Toni Espinar. La intenció és fer més suportable i, a més, humanitzar l’estada dels més xicotets en aquest servei.

La pintura arreplega el paisatge muntanyós que envolta la ciutat de Xàtiva on no pot faltar el castell. A açò s’uneix uns personatges originals que recreen altres més coneguts embolicant-los entre motius històrics. Podem vore a Jaume I quan va entrar a la ciutat en forma de gran felí o a Felip Vè. Són més de 15 m2 de mural ple de detalls i on podem descobrir animals, herois, dragons, el submarí groc dels Beatles, a Bart Simpson i fins una frase de Buzz Lightyear.

Espinar és un reconegut artista muralista amb obres que podem vore als carrers de Xàtiva i a altres pròximes com Muro d’Alcoi, Alzira o Rótova. Espinar centra la seua activitat artística en la pintura mural i la restauració de patrimoni i compta amb reconeguts treballs de gran format i exterior fonamentalment. Aquesta és la primera ocasió que realitza un dels seus murals en un centre hospitalari i amb un públic molt especial pel que fa a l’assistència sanitària pediàtrica.

Un mural d’Espinar en les urgències pediàtriques de Xàtiva

Comarcal.TV

Deixa un comentari

Altres notícies d'interés