L’Escola d’Estiu gratuïta de l’Olleria bat el rècord de participació amb 489 alumnes i 27 monitors

Reprodueix vídeo

L’Escola d’Estiu gratuïta de l’Olleria bat el rècord de participació

L’Escola d’Estiu de l’Olleria s’ha fet més gran que mai en aquest 2023. Són 489 els alumnes que participen des de 1r d’Infantil a 6è de primària empadronats a l’Olleria i que estan atesos per 27 monitors. Va començar el dia després de finalitzar el curs lectiu i estarà en marxa fins al 31 de juliol. Una excel·lent mesura de conciliació i molt demandada gràcies a la seua gratuïtat.

En aquesta edició la temàtica són les Olimpíades amb l’esport com a mitjà educatiu barrejat amb activitats de tot tipus com les aquàtiques i és que tres són els escenaris on es desenvolupa aquesta Escola d’Estiu: el pavelló de la Solana, el Poliesportiu Municipal i el CEIP Manuel Sanchis Guarner.

I com exemples aquestes imatges corresponen al taller realitzat aquesta setmana sobre la degradació de residus que es poden eliminar fàcilment a càrrec d’educadors d’Observatori en Ruta de la Diputació de València.

Per altra banda l’Ajuntament de l’Olleria també ha pensat en els joves i són més de 40 ells que estan gaudint de l’Escola Holmes. Detectius en estiu que té lloc al casal jove i que s’esten fins el 31 de juliol.

Ja veiem que tant els xiquets com els joves de l’Olleria estan ben entretinguts durant unes hores mentre els pares treballen el que comporta una conciliació real.

L’Escola d’Estiu gratuïta de l’Olleria bat el rècord de participació

Comarcal.TV

L’Escola d’Estiu gratuïta de l’Olleria bat el rècord de participació

 

Deixa un comentari

Altres notícies d'interés