L’esplanada de l’Auditori Lluis Peiró de Montaverner es converteix en una gran cuina on el veïnat gaudeix de la nit de les paelles

Reprodueix vídeo

Montaverner disfruta de la Nit de Paelles

Montaverner va congregar el diumenge 20 d’agost la nit de les paelles, que sempre és un acte molt esperat per als veïns del poble, ja que és motiu d’alegria i germanor. Esta és una de les activitats incloses a la programació festiva que més gent acull, tractant-se d’un dels actes més multitudinaris d’agost.

A l’esplanada de l’Auditori Municipal Lluis Peiró es van reunir comparses, quadrilles d’amics i també familiars. Que disfrutarien d’este plat típic valencià i de l’actuació de l’orquestra Titanic.

Les paelles es van cuinar al pàrquing del recinte i van estar elaborades exclusivament amb foguers de butà al tractar-se d’una àrea enquitranada.

Aquesta cita gastronòmica va ser la millor oportunitat per als veïns i veïnes que posaren en pràctica totes les seues habilitats culinàries. Això si, els ingredients per excel·lència d’aquesta vetllada va ser l’humor i les ganes de festa de tots els participants

Elaborar una paella no és cosa fàcil però resulta més senzill si és a Montaverner, un poble acollidor on caben tots.

L’acte de les paelles és sempre un dels més multitudinaris, perquè tota la gent de Montaverner ix al carrer, tant xiquets com majors. Una nit de paelles que molt veïns associen amb l’inici de les festes on els propers dies gaudirán de tot tipus d’actes culturals, religiosos i lúdics.

La festa de les paelles va continuar fins altes hores de la matinada. Una nit que va envair l’ambient amb l’olor i el fum d’aquest plat tradicional i que va congregar a totes les generacions de Montaverner per a sopar en un ambient d’alegria, celebració i germanor.

Montaverner disfruta de la Nit de Paelles

Comarcal.TV

Montaverner disfruta de la Nit de Paelles

Deixa un comentari

Altres notícies d'interés