L’Estiu Musical 2023 organitzat per l’Agrupació Musical inclou 5 concerts als diferents barris

Reprodueix vídeo

L’Estiu Musical 2023 organitzat per l’Agrupació Musical d’Ontinyent

Ontinyent ha presentat la programació de l’Estiu Musical 2023, que inclou 5 concerts en espais escènics dels diferents barris de la ciutat. Un cicle que organitza l’Agrupació Musical des de fa més de 25 anys amb suport de l’Ajuntament i que complementen la programació de Cultura de Barri que en breu es donarà a conèixer.

La primera actuació seerà divendres 30 de juny amb el Cor Ària d’Ontinyent a les 20 hores al grup Ramon-Llin del barri de Sant Rafel.

Finalment divendres 7 de juliol a les 23 hores serà moment de gaudir de la Intokables Bigband i la Intokables Big Band Junior. Al parc de la Glorieta amb un repertori d’estil latin-jazzz. A més el següent tindrà lloc divendres 14 a les vuit de la vesprada a la plaça Coronació. Així la Banda Jove oferirà un concert amb arranjaments de música pop de grups com Coldplay, The Beatles o la Fúmiga. El plat fort de l’edició serà el concert de la Banda de l’Agrupació Musical Ontinyent. Previst a les onze de la nit del divendres 21 de juliol a la Plaça Marjo.

 Tots els concerts tenen entrada gratuïta.

L’Estiu Musical 2023 organitzat per l’Agrupació Musical d’Ontinyent

Comarcal.TV

L’Estiu Musical 2023 organitzat per l’Agrupació Musical d'Ontinyent

 

Deixa un comentari

Altres notícies d'interés