L’estudiantat del Campus d’Ontinyent, d’FP i auxiliars de conversa poden, fins al 30 de juliol, demanar plaça a la residència de la Vila

Reprodueix vídeo

Obert el termini per a demanar plaça en la residència universitària

Fins al 30 de juliol, l’alumnat universitari del Campus d’Ontinyent, de Formació Professional, personal investigador i auxiliars de conversa pot sol·licitar plaça a la residència universitària situada al barri de la Vila. A través de la seu electrònica de l’Ajuntament d’Ontinyent.

Així la residència és el perfecte complement per al Campus d’Ontinyent que compta actualment amb 4 graus. Administració i Direcció d’Empreses, Infermeria, Ciències de l’Activitat Física i l’Esport i Magisteri Infantil. També el màster en Psicologia Sanitària i la Nau Gran.

Cal recordar que la residència d’estudiants de la Casa de La Vila és un immoble municipal. Ubicat al carrer Trinitat reformat pel consistori amb plans d’ocupació. L’edifici consta de 300m2 de superfície repartida en planta baixa i 3 altures amb un total de 8 habitacions i estudis. Així com 4 salons-menjador equipats amb cuina office i 4 banys, a més d’una bugaderia i una terrassa. La residència amb un preu de renda mensual de 80€ compta amb un complet joc de mobiliari i electrodomèstics. Com ara televisors, rentadores, vitroceràmica, forns elèctrics i microones o neveres.

Tanmateix les persones interessades poden presentar la seua sol·licitud a través de la seu electrònica. Tota la informació es pot consultar  al departament d’Educació de l’Ajuntament d’Ontinyent o al web municipal: www.ontinyent.es/va/pagina/residencia-destudiants-vila

Obert el termini per a demanar plaça en la residència universitària

Comarcal.TV

Deixa un comentari

Altres notícies d'interés