L’ETNO, Museu Valencià d’Etnologia, organitza unes jornades sobre museus i sostenibilitat amb experts del món acadèmic

Reprodueix vídeo

Jornades de museus i sostenibilitat a l’ETNO

 L’ETNO, Museu Valencià d’Etnologia, ha organitzat les jornades de “Sostenibilitat, museus i patrimoni cultural: la cultura un pilar imprescindible”. En elles s’han donat cita estudiants i professionals de museus i de patrimoni, així com experts en desenvolupament sostenible, centre culturals i territori. L’objectiu ha estat analitzar la importància de la cultura en els Objectius de Desenvolupament Sostenible i el paper dels museus com agents impulsors de la sostenibilitat. S’han celebrat aquest dijous i divendres.

Així, aquestes jornades tenen una doble fi: d’una banda, mostrar i demostrar la necessitat d’incorporar la cultura en els objectius i metes sobre la sostenibilitat i, per un altra, subratllar el paper dels museus i les infraestructures patrimonials a l’hora de promoure i impulsar la sostenibilitat i la vitalitat cultural en el territori.

Amb aquestes jornades, l’ETNO inicia un projecte de formació per als propers anys per abordar temes d’actualitat en el camp de la museologia i el seu paper en la societat. Amb les ponències cada any es realitzarà una publicació científica editada per la Universitat de València.

Jornades de museus i sostenibilitat a l’ETNO

Comarcal.TV

 

Deixa un comentari

Altres notícies d'interés