L’Hemisfèric de la Ciutat de les Arts i les Ciències dona la benvinguda al seu visitant 10 milions

Reprodueix vídeo

L’Hemisfèric de la Ciutat de les Arts i les Ciències va rebre el 28 de juliol el seu visitant 10 milions des que va obrir en abril de 1998.

Ell és Jesús León, veí del barri de Benicalap que acudia junt a la seua núvia per vore la pel·lícula “Oceans” i celebrar el seu aniversari.

L’Hemisfèric complirà el seu 25 aniversari el proper any. Durant aquests anys s’han projectat més de 100 produccions.

Pel que fa a les visites, en el que duem de 2022 s’hi han registrat més de 200.000 espectadors en l’Hemisfèric. Així mateix, abans que acabe juliol s’arribarà al milió i mig d’entrades venudes en tota la Ciutat de les Arts i les Ciències. Xifra que supera els registres anteriors a la pandèmia i inclús estar molt a prop del 2019, un any històric en turisme.

Aquestes dades corresponen a venda d’entrades al que s’hauria d’afegir els visitants que acudeixen per assistir a activitats organitzades a l’aire lliure. Recorre les exposicions ubicades als espais de lliure accés o participants en esdeveniments i festivals.

Novetats

Entre les novetats que presenta l’estiu destaca el planetari en directe “Las Nocturnas de verano” i la nova pel·lícula “Flying Monsters”. Una projecció que narra la història dels pterosauris, les misterioses criatures que solcaven els cels quan els dinosaures caminaven per la terra. El científic divulgador naturalista sir David Attenborough intenta respondre a tots els interrogants de la pel·lícula que uneix historia, investigació i ciència.

Per últim, cal remarcar que l’Hemisfèric és un dels espais preferits pel públic visitant. A més de gaudir de la seua espectacular sala de projeccions es pot recorre l’anell perimetral “Carl Sagan”, així com l’espai de lliure accés que rodeja a la cúpula i des d’on es veu el conjunt de llacs i edificis de tot el complex.

Comarcal.TV

Visitant 10 milions
Visitant 10 milions

Deixa un comentari

Altres notícies d'interés