L’Hospital Francesc de Borja de Gandia compleix 50 anys i ho celebra amb un acte d’homenatge al personal de la institució sanitària

Reprodueix vídeo

50 aniversari de l’hospital de Gandia

L’hospital Universitari Francesc de Borja ha complit 50 anys . I ho ha celebrat amb un acte d’homenatge als seus treballadors que durant aquestes cinc dècades han prestat el seu treball a tota la comarca.

L’acte, que va tenir lloc el divendres 22 de setembre, al migdia, va comptar amb l’assistència i la participació del secretari Autonòmic de Sanitat, Francisco Ponce, i l’alcalde de Gandia, Jose Manuel Prieto. Ells van presidir la celebració amb el gerent del Departament de Salut de Gandia, Pedro Rollán. També hi va assistir la regidora de Sanitat i Polítiques Saludables de l’Ajuntament de Gandia, Liduvina Gil. També assistiren exdirectors mèdics, d’infermeria i econòmics d’aquests cinquanta anys d’història del centre així com una representació nodrida de la societat de la comarca.

Durant l’acte es va projectar un vídeo que resumeix els 50 anys de l’Hospital de Gandia. En ell apareixen imatges dels moments més significatius i del personal de la institució, així com testimonis d’alguns dels seus protagonistes.

Finalment també es va lliurar un diploma acreditatiu i un obsequi als directius i exdirectius, i als treballadors que es van incorporar el 1973 en representació de tot el personal.

50 aniversari de l’hospital de Gandia

Comarcal.TV

Deixa un comentari

Altres notícies d'interés