L’humorista Luis Piedrahita, cap de cartell de la programació cultural municipal d’Ontinyent per a l’últim quadrimestre de l’any

Reprodueix vídeo

Una programació variada

El polifacètic humorista Luis Piedrahita és el cap de cartell de la programació cultural municipal al Teatre Echegaray i la Sala Gomis per a l’últim quadrimestre de l’any.

Serà amb el seu monòleg “Es mi palabra contra la mía”.

El regidor de Cultura Àlex Borrell presentava la variada i atractiva programació impulsada per l’Ajuntament d’Ontinyent.

Piedrahita, qui actuarà al Teatre Echegaray el 22 d’octubre, posarà en escena un monòleg al qual analitzarà per què ningú està content amb allò que li ha tocat.

Piedrahita és còmic, escriptor, il·lusionista, guionista i director de cinema, i és conegut per les seues participacions en televisió.

Abans, la programació s’iniciarà el proper 23 de setembre amb la representació de “Pa, oli i crisis” a càrrec de l’Agrupació artística d’Ontinyent, al Teatre Echegaray.

El 6 d’octubre, al mateix escenari i dins dels actes del 9 d’octubre, arribarà la jove cantant María Bertomeu.

La setmana següent, divendres 13 d’octubre, també a l’Echegaray, serà torn per al recital de Sarsuela i Òpera “Immortal”.

Per altra banda, el 29 d’octubre arribarà l’espectacle “Cube”, de JM Gestión Teatral.

A més, al mes de novembre dins la mostra de titelles comarcal, divendres dia 10 es posaran en escena dos espectacles. Aquests seran “El Circo de los Valientes” de matí i “Estación Paraíso” de vesprada.

Divendres 17 de novembre, divendres de Fira a Ontinyent, el Teatre Echegaray acollirà un espectacle d’homenatge al “Titi”, que baix el títol “Libérate”.

Xarop Teatre representarà diumenge 26 de novembre “Mai plou a gust de tots” a la Sala Gomis; i al mes de desembre les representacions seran de màgia i dansa.

La visita del mag Nacho Diago dins la gira d’Escalante tindrà lloc diumenge 10 de desembre.

Per a acabar, el punt i final el posarà un l’espectacle de dansa “El archipiélago de los Desastres” el 15 de desembre amb la participació de l’ontinyentí Javier de la Asunción.

Àlex Borrell recordava que a aquesta programació s’ha d’afegir altres activitats previstes per diverses entitats de la ciutat.

Les entrades per als diferents espectacles es podran adquirir a la web www.caixaontinyent.es, a la Casa de cultura del Palau dels Barons de Santa Bàrbara o en taquilla 1 hora abans de cada espectacle.

Una programació variada

Comarcal.TV

Una programació variada

Deixa un comentari

Altres notícies d'interés