Es trau a licitació dos contractes d’1,2 milions d’euros per equipar el nou hospital d’Ontinyent

Reprodueix vídeo

Licitació 1.2 equipar nou hospital d’Ontinyent

Fa 2 anys arrancaren els treballs del nou hospital d’Ontinyent que estarà llest abans del 2024 i per complir amb aquest termini es donen nous passos.

La plataforma de contractació del sector públic ha publicat ara la licitació de contractes per valor d’1,2 milions d’euros destinats a l’adquisició d’equipament. I abans que finalitze l’estiu hi haurà una nova licitació de més de 200.000 euros.

Pel que fa als actuals 1,2 milions, es divideixen en dos contractes.

El primer es centra en l’adquisició de mobiliari d’oficina, butaques, escriptoris, armaris i similars per 802.334 euros,

Segon, amb un import de 433.692 euros, s’ha licitat per a la senyalització i suports de senyalítica tant en l’interior com l’exterior de l’hospital.

El termini d’execució serà de quatre mesos una vegada hagen sigut adjudicats.

Des del departament de salut Xàtiva – Ontinyent es recorda que la inversió inicial en equipament frega els set milions d’euros per al present any i està prevista l’adquisició, abans de desembre d’equips per a consultes de totes les especialitats, equipament inicial de mobiliari, equipament auxiliar i els primers equips clínics com ecògrafs, electrocardiògrafs, equips de ventilació i de monitorització.

La Conselleria de Sanitat anunciava el passat abril una ampliació de 7,5 milions d’euros al pressupost destinat per a la construcció del nou hospital d’Ontinyent, xifra que permet arribar a un muntant global de 38,4 milions. Així el centre disposarà de més llits d’hospitalització, major nombre de quiròfans i de consultes externes així com la incorporació de nous serveis assistencials com un Hospital de Dia mèdic-quirúrgic, una Unitat de Cures Intensives i una Unitat de Dany Cerebral.

Licitació 1.2 equipar nou hospital d’Ontinyent

Comarcal.TV

Licitació 1.2 equipar nou hospital d’Ontinyent

Deixa un comentari

Altres notícies d'interés