L’IES de Vallada i l’IES La Canal de Petrer creen uns caminadors per a Aspromivise

Reprodueix vídeo

Caminadors per a Aspromivise

L’educació és un dels eixos que Aspromivise sempre porta com a fil conductor en totes les seues actuacions. D’ací la relació que existeix entre l’entitat i altres col·legis, instituts i inclús universitats. Ara Aspromivise i l’IES de Vallada, també en col·laboració amb l’IES La Canal de Petrer, s’han ajuntat per a realitzar un projecte que facilitarà la realització d’activitats a persones amb mobilitat molt reduïda.

És un projecte europeu que junta la il·lusió de tres amics que treballen en tres sectors diferents: esport, mecanitzat i inclusió. I que tenen la motivació suficient de desenvolupar un producte que puga influir positivament en la societat. Es tracta de la creació de diversos caminadors esportius que suposaran que usuaris d’Aspromivise puguen participar en diferents activitats del dia a dia i també en diferents competicions esportives.

Ja en el passat campionat d’atletisme en pista, en una de les proves adaptades alguns esportistes participaren en una prova de 25 metres amb caminador. Donant opció a fer esport a persones que sempre han tingut dificultat per a competir.

El projecte té una etiqueta innovadora i inclusiva que tindrà com a resultat final un material per a persones amb diversitat funcional. Que els permetrà realitzar accions de la vida diària i també esportives amb major independència. Diversos caminadors creats per estudiants de l’IES de Vallada i l’IES La Canal de Petrer seran donats a Aspromivise com a resultat final d’aquest projecte entre les tres entitats.

Caminadors per a Aspromivise

Comarcal.TV

Caminadors per a Aspromivise

 

Deixa un comentari

Altres notícies d'interés