L’IES Jaume I d’Ontinyent augmenta l’oferta educativa

Reprodueix vídeo

L’IES Jaume I d’Ontinyent augmenta l’oferta educativa

Un curs especialitzat en robòtica col·laborativa i la implantació del cicle superior tèxtil són les novetats amb què l’IES Jaume I d’Ontinyent afronta el proper curs 23/24. Un augment de la seua oferta formativa ja de per si voluminosa i molt demandada ja que a aquest centre es pot estudiar ESO, els Batxillerats Humanístic, de Ciències Socials, Tecnològic i Científic a més de cicles formatius dividits en 4 famílies.

 L’IES Jaume I torna a estar d’enhorabona al aconseguir uns premis que engrandeixen el seu palmarès de reconeixements. En l’àrea científica, el grup de 1r de Batxillerat Científic ha obtingut el segon premi del projecte Girls4steam. Organitzat per la Universitat de València i diferents entitats científics i culturals. Aquest que veiem és el vídeo guardonat on es parla de la professora de la UV i catedràtica de matemàtiques i astrofísica Isabel Cordero, qui va participar en una xerrada al centre.

I és que, a més a més, dues professores de l’IES Jaume I, una l’acabem de conèixer, Laura Gandia i l’altra ho farem ara, és Marisa Cubero, han sigut guardonades als premis “Magistrals” 2023 de la Universitat Politècnica de València. Un reconeixement a la seua dedicació, implicació i habilitat per motivar a l’alumnat.

A més aquest és un centre de referència on les xerrades, activitats i projectes en multitud de branques són una constant. Un institut també amb mirada i lligams europeus al assolir l’acreditació Erasmus.

Projectes que comporten grans beneficis per a l’alumna ja que per a molts d’ells és l’única possibilitat que tenen per a viatjar.

Així aquest projecte sobre alimentació saludable també ha comptat amb la participació de centres de França, Portugal i les Illes Canàries.

L’IES Jaume I d’Ontinyent augmenta l’oferta educativa

Comarcal.TV

L’IES Jaume I d’Ontinyent augmenta l'oferta educativa

 

Deixa un comentari

Altres notícies d'interés