Ontinyent acull les finals “Pilota a l’Escola” amb L’IES Les Foies

Comparteix

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on facebook
Reprodueix vídeo

L’IES Les Foies de Benigànim fa doblet a la final autonòmica de Secundària del programa “Pilota a l’Escola” disputada al trinquet d’Ontinyent

Ontinyent acull les finals finals autonòmiques de Secundària del programa “Pilota a l’Escola” s’han disputat al trinquet, municipi que ha treballat de valent per consolidar l’esport autòcton.  Després de les finals comarcals, a la final han arribat 32 equips de 17 centres educatius de tot el territori. Un total de 160 jugadors, 96 xics i 64 xiques. I ha estat l’IES Les Foies de Benigànim el gran vencedor fent doblet i conquerint els dos títols disputats: primer i segon cicle d’ESO.

Després de quatre anys, el programa de Secundària s’ha consolidat plenament a “Pilota a l’Escola”. Ha passat d’una trentena de centres participants el curs passat a un centenar. El calendari ha sigut molt intens i productiu i amb un nivell ja destacat.

Efectivament, “Pilota a l’Escola” arribava fa quatre anys als instituts però ja són setze les edicions que porta en marxa el programa. En aquest curs 2021-22 ha atret a uns 21.500 xiquets i xiquetes de 648 centres educatius de Primària, Secundària i FP. En xifres globals ha incrementat la participació amb 900 alumnes, un 4,5% d’augment i també la implicació dels centres educatius amb 156 més, una pujada del 3,2%.

En aquestes finals de Secundària i darrere l’IES Les Foies de Benigànim trobem en segon lloc de primer cicle d’ESO a l’IES Consuelo Aranda d’Alberic i tercera posició per a l’IES de Pedreguer. En la competició de segon cicle d’ESO el subcampió ha sigut el col·legi Hernández de Castelló i l’IES Josep Iborra de Benissa ha quedat tercer.

Deixa un comentari

Altres notícies d'interés