L’IES Les Foies de Benigànim fa doblet a la final autonòmica de Secundària del programa “Pilota a l’Escola” disputada al trinquet d’Ontinyent

Reprodueix vídeo

Foies de Benigànim doblet autonòmic

Foies de Benigànim doblet autonòmic

Les finals autonòmiques de Secundària del programa “Pilota a l’Escola” s’han disputat al trinquet d’Ontinyent, municipi que ha treballat de valent per consolidar l’esport autòcton.

Després de les finals comarcals, a la final han arribat 32 equips de 17 centres educatius de tot el territori integrats per un total de 160 jugadors, 96 xics i 64 xiques.

I ha estat l’IES Les Foies de Benigànim el gran vencedor fent doblet i conquerint els dos títols disputats: primer i segon cicle d’ESO.

Després de quatre anys, el programa de Secundària s’ha consolidat plenament a “Pilota a l’Escola” al passar d’una trentena de centres participants el curs passat a un centenar.

El calendari ha sigut molt intens i productiu i amb un nivell ja destacat.

Efectivament, “Pilota a l’Escola” arribava fa quatre anys als instituts però ja són setze les edicions que porta en marxa el programa.

En aquest curs 2021-22 ha atret a uns 21.500 xiquets i xiquetes de 648 centres educatius de Primària, Secundària i FP.

En xifres globals ha incrementat la participació amb 900 alumnes, un 4,5% d’augment i també la implicació dels centres educatius amb 156 més, una pujada del 3,2%.

En aquestes finals de Secundària i darrere l’IES Les Foies de Benigànim trobem en segon lloc de primer cicle d’ESO a l’IES Consuelo Aranda d’Alberic i tercera posició per a l’IES de Pedreguer.

En la competició de segon cicle d’ESO el subcampió ha sigut el col·legi Hernández de Castelló i l’IES Josep Iborra de Benissa ha quedat tercer.

Foies de Benigànim doblet autonòmic.

Comarcal.TV

Deixa un comentari

Altres notícies d'interés