L’institut Lluís Simarro de Xàtiva amplia l’oferta formativa

Reprodueix vídeo

L’institut Lluís Simarro de Xàtiva amplia l’oferta formativa

L’institut Lluís Simarro de Xàtiva ampliarà de cara al proper curs la seua oferta formativa amb la instauració del batxillerat de Música i Arts Escèniques. D’altra banda també es podrà cursar a partir del 2023/2024 un curs d’especialització en desenvolupament de videojocs i realitat virtual. Noves eixides professionals que s’implanten en un centre de referència en la comarca que compta amb una ampla oferta en educació secundària i formació professional i dona cabuda a 1500 alumnes.

Aquest nou Batxillerat d’Arts Escèniques s’adreça a les persones interessades en els fenòmens artístics, caracteritzats per la sensibilitat, l’expressió i creativitat, un alumne amb inquietuds i no necessàriament amb perfil d’intèrpret sinó també obert a la producció i gestió d’empreses.

I per portar endavant aquests nous estudis ja es compta amb instrumental bàsic.

Pel que fa al present curs 2022/2023 s’implantava el títol professional bàsic de cuina i restauració, llargament reclamat pels professionals del sector a Xàtiva i que permet cobrir la necessitat actual. Compta amb 18 alumnes de 15 a 17 anys.

I en aquest primer curs ja es compten amb pràctiques en restaurants de la zona amb una durada d’un mes.

I per als interessants en totes aquestes opcions el procés d’admissió s’obri ja al mes de maig.

Més informació al web ieslluissimarro.org

L’institut Lluís Simarro de Xàtiva amplia l’oferta formativa

Comarcal.TV

L’institut Lluís Simarro de Xàtiva amplia l'oferta formativa

 

Deixa un comentari

Altres notícies d'interés