L’Institut Valencià de Cultura convoca les ajudes 2023 per al foment de l’activitat musicals i la compra d’instruments per un total de 2.125.000 euros

Reprodueix vídeo

L’Institut Valencià de Cultura convoca les ajudes 2023

L’Institut Valencià de Cultura (IVC) ha presentat la convocatòria de les ajudes de l’àrea de Música i Cultura Popular Valenciana. D’una banda trobem la línia d’ajudes al foment de les activitats musicals, amb una dotació pressupostària d’1.900.000 euros en total i set modalitats; d’altra banda, la línia que subvenciona la compra d’instruments per a associacions musicals, amb una dotació de 225.000 euros en total.

El termini de presentació de les sol·licituds per a les dues convocatòries serà de 15 dies hàbils a comptar des de hui dimarts 20 de juny, per tant, conclourà el 10 de juliol. Les sol·licituds es poden presentar exclusivament per via telemàtica i les bases de la convocatòria, formularis i models normalitzats es poden descarregar en el web de https://ivc.gva.es/

L’ajuda al foment d’activitats musicals és la subvenció que compta amb més dotació pressupostària de l’àrea de música, objectiu donar suport al sector. L’import total es distribuirà entre les set modalitats diferents d’ajudes: ajudes a festivals, cicles i esdeveniments commemoratius. Ajudes a la programació en sales d’exhibició; ajudes a cursos, concursos, jornades i congressos. Ajudes a gires fora de la Comunitat Valenciana; ajudes a projectes de producció d’espectacles de música en viu. A més Ajudes a la composició d’obres musicals, i ajudes al foment de la producció discogràfica. 

Pel que fa a les ajudes destinades a l’adquisició d’instruments musicals, s’adrecen a les associacions musicals, inscrites en els registres corresponents. Per tant domicili social a la Comunitat Valenciana, que hagen adquirit o vulguen adquirir instruments musicals des de l’1 de desembre de 2022 fins al 30 de novembre de 2023. Així l’import màxim individual de la subvenció no pot superar els 10.000 euros per cada agrupació musical sol·licitant. 

L’Institut Valencià de Cultura convoca les ajudes 2023

Comarcal.TV

L’Institut Valencià de Cultura convoca les ajudes 2023

 

Deixa un comentari

Altres notícies d'interés