L’IVACE destinarà 3 milions d’euros més al Pla de Rehabilitació Energètica d’Edificis en municipis de menys de 5000 habitants

Reprodueix vídeo

L’IVACE 3 milions d’euros més Pla de Rehabilitació Energètica

L’IVACE destinarà 3 milions d’euros més al Pla de Rehabilitació Energètica d’Edificis en municipis de menys de 5.000 habitants (PREE5000). Després d’haver aconseguit l’ampliació de pressupost sol·licitada al Ministeri de Transició Ecològica.

Amb aquesta ampliació es duplica el pressupost inicialment assignat a la Comunitat Valenciana. 3.067.930 euros, de manera que el total ascendeix a 6,13 milions d’euros. Aquestes ajudes provenen de fons europeus.

L’objectiu del programa és impulsar la sostenibilitat de l’edificació existent en la Comunitat, mitjançant actuacions de millora de l’eficiència energètica de l’envolupant tèrmica (façanes, cobertes, finestres, solucions bioclimàtiques, etc.), actuacions de millora de l’eficiència energètica i d’utilització d’energies renovables en les instal·lacions tèrmiques de calefacció, climatització, ventilació i aigua calenta sanitària, així com actuacions de millora de l’eficiència energètica de les instal·lacions d’il·luminació.

Per a poder beneficiar-se de les ajudes, les accions que es realitzen han de suposar una millora de la lletra de qualificació energètica.  Una reducció del consum d’energia primària no renovable d’almenys un 30 % de l’habitatge o edifici que es rehabilite.

Poden beneficiar-se tant els particulars, com a comunitats de propietaris, comunitats energètiques, empreses explotadores, arrendatàries o concessionàries d’edificis, empreses de serveis energètics, entitats locals i el sector públic institucional de les administracions públiques.

El termini per a la presentació de sol·licituds està obert i finalitzarà el pròxim 31 de desembre de 2023.

Comarcal.TV

L’IVACE 3 milions d’euros més Pla de Rehabilitació Energètica

 

 

 

 

Deixa un comentari

Altres notícies d'interés