La llei de Diversitat Familiar i de Recolzament a les Famílies garantirà els drets i la pluralitat de més de 100.000 famílies valencianes

Reprodueix vídeo

Llei de Diversitat Familiar i de Recolzament a les Famílies

La Generalitat ha presentat la llei de Diversitat Familiar i de Recolzament a les Famílies que garantirà els drets i la pluralitat i diversitat de més de 100.000 famílies de la Comunitat Valenciana. L’objectiu és que estiga en concordança amb l’estatal que també s’està tramitant i que es puga aprovar abans de que finalitze aquesta legislatura.

En l’acte de presentació, Aitana Mas ha destacat quatre eixos de la nova norma.

El quart eix fonamental és la transversalitat de la llei. Així en matèria de salut es promourà l’accés de les famílies a les diferents tècniques de reproducció assistida i el dret a obtenir informació, orientació i atenció de salut sexual i reproductiva; en l’àrea de vivenda es garantirà el dret a una vivenda assequible i digna, fomentat també l’accés a les de protecció pública i ajudes en el lloguer a les famílies d’especial protecció´; també es recullen mesures en l’àmbit cultural, educatiu o esportiu.

Entre altres mesures, la nova llei inclou també la promoció del descans en festius; l’impuls a la setmana laboral de 32 hores. Ajudes per al transport públic o igualar el reconeixement de famílies nombroses i  monoparentals amb els mateixos beneficis.

Comarcal.TV

Llei de Diversitat Familiar i de Recolzament a les Famílies

 

Deixa un comentari

Altres notícies d'interés