Llutxent conclou el Festival Internacional de Música amb una gala lírica d’òpera i sarsuela i l’actuació de Pep Gimeno “Botifarra”

Reprodueix vídeo

Llutxent conclou el Festival Internacional de Música

Una gala lírica d’òpera i sarsuela i l’actuació de Pep Gimeno “Botifarra”, celebrades al cap de setmana, han donat per conclosa la dinovena edició del Festival Internacional de Música de Llutxent. Amb el lema “Les nostres arrels” el festival ha destacat enguany pel seu eclecticisme i diversitat de música en valencià i altres gèneres. El divendres 8 de setembre al monestir la gala lírica va tenir com protagonistes al tenor internacional Javier Palacios, la soprano Mª José Martos i al pianista alacantí Jesús María Gómez.

Efectivament un luxe fou comptar amb aquests prestigiosos intèrprets com Javier Palacios. Qui ha cantant en més d’una trentena d’ocasions amb Montserrat Caballé i ha interpretat importants papers operístics en teatres com la Fenice en Venècia.

I a més gaudint de la sonoritat tan excel·lent que té el monestir del Corpus Christi.

 Així de l’actuació de la UM de Llutxent el 6 d’agost, l’actuació del grup Les Folies de Carcaixent el 20 de mateix mes i aquesta gala lírica arribem el passat diumenge el 10 de setembre amb un acomiadament de luxe. L’espectacle del xativí Pep Gimeno “Botifarra” celebrat aquest a la plaça Poases de Llutxent per donar cabuda al nombrós públic que sempre arrossega el cantaor. Ací va presentar el seu últim i exitós treball “Ja ve l’aire” on homenatja a les dones.

Aquest nou disc “Ja ve l’aire” compta amb 14 temes on la recuperació de melodies tradicionals i les cançons de magatzems es complementen amb arranjaments i revisions. Per adaptar-les a l’actualitat sense perdre de vista les bases de la cançó d’arrel tradicional. Un fermall d’or per a aquest Festival Internacional de Música de Llutxent. Que a més a més, ha captivat al públic per la seua diversitat, qualitat, proximitat i actualitat en la seua programació.

Llutxent conclou el Festival Internacional de Música

Comarcal.TV

Llutxent conclou el Festival Internacional de Música

Deixa un comentari

Altres notícies d'interés