Lola Catalá és presentada com a Festera Major de l’Alcúdia de Crespins en una emocionant cerimònia i un posterior sopar de gala

Reprodueix vídeo

L’Alcúdia de Crespins presenta a la seua Festera Major 2023

La Plaça de la Constitució de l’Alcúdia de Crespins va acollir la nit del dissabte 26 d’agost, l’acte de Presentació de la Festera Major 2023, Lola Catalá, així com de les festeres i festers d’enguany.

La Festera Major del 2022, Neus Beniel, acompanyada del vicealcalde, Luis Santana, va ser la primera en prendre lloc en l’acte.

Teresa Catalá i Javier Catalá, germana i cosí de la Festera Major exerciren com a presentadors de la vetllada. I foren els encarregats de cridar un per un els noms dels i les joves que formen la Comissió de Festers del 2023. Que contents i emocionats després d’un any d’intensa tasca, pujaven a l’escenari ocupant els seus corresponents seients.

Prompte arribaria el moment de la Festera Major. El moment de Lola Catalá, que seguida de l’alcalde de l’Alcúdia de Crespins, Javier Sicluna, pujaria amb elegància a l’escenari que la voria convertir-se en la màxima representat de les Festes Majors del seu poble. No podia ser altra que la seua estimada amiga Neus, l’anterior Festera Major, qui li imposaria la banda a Lola, traspassant-li així el càrrec.

Ja oficialment com a Festera Major, Lola Català faria entrega de les bandes a les seues festeres, les que formen la seua Cort d’Honor. I mentre, l’alcalde lliuraria la insígnia commemorativa del càrrec als acompanyants masculins.

El poble esperava les paraules de la seua Festera Major, qui va agrair la implicació de la corporació municipal en la festa i s’emocionava en parlar dels seus.

L’acte posava el fermall d’or amb la interpretació en directe de l’Himne regional i amb un espectacular castell de focs d’artifici.

Amb les formalitat complides era el moment de gaudir sense guió amb el “Sopar de Gala” que tenia lloc al pati del Col·legi La Sènia, on tots i totes feien balanç del que havien viscut.

L’Alcúdia de Crespins tornaria a estar de festa al principi del mes de setembre.

L’Alcúdia de Crespins presenta a la seua Festera Major 2023

Comarcal.TV

L'Alcúdia de Crespins presenta a la seua Festera Major 2023

Deixa un comentari

Altres notícies d'interés