Lola Catalá rep el pergamí que l’acredita com a Festera Major 2023 de l’Alcúdia de Crespins

Reprodueix vídeo

L’Alcúdia de Crespins entrega el pergamí a la Festera Major

La setmana gran de les festes de l´Alcúdia de Crespins ja està ben a prop i el passat divendres 18 d’agost va ser el moment de fer entrega a la regina del present any, Lola Catalá Dauder, del pergamí que la confirma com a tal.

Es tracta d´un acte que cada any es celebra una setmana abans de la presentació. Aquesta tindrà lloc el 26 d’agost i que a la vegada és l’acte més esperat pels joves festers.

La corporació municipal i les festes i festers que formen la comissió del 2023, van acudir, com es tradició, a casa de la Festera Major. On aquesta els rebia amb les portes de casa tan obertes com els seus braços i els de la seua família.

El pergamí va ser entregat de ma de l´alcalde i després en nom de l´ajuntament va ser obsequiada amb una bossa de mà. A més , les festeres també li van fer un regal a la regina la qual, com es costum, ho va agrair amb l´ entrega d´ un obsequi per a cadascuna d´ elles.

Així, el lliurament del pergamí a la Festera Majors és el tret d’eixida dels dies grans de l´ Alcúdia de Crespins, que aquest any estan carregats d´ actes per a tots els públics i pensats únicament per al gaudi del veïnat i dels visitants.

L’Alcúdia de Crespins entrega el pergamí a la Festera Major

Comarcal.TV

L'Alcúdia de Crespins entrega el pergamí a la Festera Major

Deixa un comentari

Altres notícies d'interés