Malgrat les inclemències meteorològiques, l’Olleria celebra la Proclamació de les Festes Patronals i de Moros i Cristians 2022

Reprodueix vídeo

L’Olleria celebra Proclamació de les Festes

El 26 d’agost, l’Olleria donava el tret d’inici de les tan esperades Festes Patronals i de Moros i Cristians del 2022 de la localitat de la Vall d’Albaida.

Passades les 22.30h. de la nit, la Plaça de la Vila acollia l’inici de la desfilada de la comitiva oficial que seguidament es traslladaria al Parc Beat Pare Ferreres on, amb retard a causa de les fortes precipitacions que havien caigut minuts abans, es desenvoluparia l’acte de Proclamació oficial de les Reines; Carla Marti i Elena González, les festeres i els festers, i dels Capitans i Ambaixadors de les festes de Moros i Cristians.

L’acte es va encetar amb la pujada a l’escenari de les Reines de les Festes del 2019.

La senyoreta Rocio Salido acompanyada per l’alcalde de la localitat. Ramón Vidal i pel regidor de Festes, Juan Ricardo Ruano.

Les presentadores van nomenant als festers infantils d’enguany que van anar pujant a l’escenari saludant a tots.

El primer gran moment de la nit va ser el de la presentació de la Reina de les Festes Infantils 2022, la xiqueta Elena Gonzalez.

Els focs d’artifici  posaren colorit a este acte i les presentadores van donar pas als festers majors de la comissió d’enguany.

Així com el moment més desitjat per a Carla Martí estava a punt d’arribar. 

El seu nom sonava entre aplaudiments al Parc Beat Pare Ferreres que la veia coronar-se com la Reina de Festes 2022. Acompanyada per la presidenta de la Junta Central de Moros i Cristians, Mariola Gil i de la mantenidora i pregonera, Paula Martí, Carla rebia la banda  que lluirà el propers dies mentre el cel de l’Olleria es tenyia de color compartint el goig del moment.

En acabar les moderadores de l’acte van fer la presentació dels de l’Olleria dels representants de les festes de Moros i Cristians en aquest any. La Capitania Cristiana a càrrec de la filà Pirates representada per Manolo Cerdà com a Capità i Juanvi Álvarez com a Ambaixador. i la Capitana Mora, Gloria Garrido, la primera dona en la historia que ostenta el càrrec a la localitat i Toni Micó com a Ambaixador en representació de la filà Bohemios.

Així com va finalitzar amb la interpretació de l’himne de la Comunitat Valenciana per part de l’Agrupament Escola Musical La Nova de l’Olleria

L’Olleria celebra Proclamació de les Festes

Comarcal.TV

L’Olleria celebra Proclamació de les Festes

Deixa un comentari

Altres notícies d'interés