L’Olleria CF Juvenil aconsegueix l’ascens a 1a Regional

Reprodueix vídeo

L’Olleria CF Juvenil queda campió al seu grup i aconsegueix l’ascens a Primera Regional

Rebent-los amb aplaudiments i al crit de campions. D’aquesta manera l’Olleria ha celebrat l’Ascens a 1a Regional a Primera Regional de l’equip juvenil al declarar-se campió del grup XIII de Segona Regional. Es una gesta que no passava des de feia 30 anys. Fa 2 caps de setmana, l’Olleria CF Juvenil guanyava 0-3 el seu partit de lliga davant el Ciutat de Xàtiva B, assegurant-se així l’ascens, sense deprendre de cap resultat més.

Ha sigut aquest dissabte passat, 28 de maig, quan jugava l’últim partit de la temporada davant l’Elda. Un moment elegit per a les felicitacions dels aficionats que inclús van dur aquesta samarreta commemorativa que també lluiria l’alcalde Ramón Vidal. I un dels aficionats més volguts es Juanito Migarroba, el tio Juan, pare de Juanga. Va ser jugador de l’Olleria i iaio del juvenil Jairo del que no s’ha perdut cap partit. Se li regalaria aquesta samarreta personalitzada.

L’Alqueria del Futbol que va començar aquesta temporada a recollir resultats precisament amb el Juvenil com a referent de la implantació del mètode i com a possible cantera.

No només el juvenil s’ha vist millorat amb el sistema. l’Infantil ha quedat segon i el Benjamí B, tercer en lliga després d’una extraordinària recta final.

l’Ollería esta orgullós del Ascens a 1a Regional del seu equip juvenil.

Deixa un comentari

Altres notícies d'interés