L’Olleria CF Juvenil aconsegueix l’ascens a 1a Regional

Comparteix

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on facebook
Reprodueix vídeo

L’Olleria CF Juvenil queda campió al seu grup i aconsegueix l’ascens a Primera Regional

Rebent-los amb aplaudiments i al crit de campions. D’aquesta manera l’Olleria ha celebrat l’Ascens a 1a Regional a Primera Regional de l’equip juvenil al declarar-se campió del grup XIII de Segona Regional. Es una gesta que no passava des de feia 30 anys. Fa 2 caps de setmana, l’Olleria CF Juvenil guanyava 0-3 el seu partit de lliga davant el Ciutat de Xàtiva B, assegurant-se així l’ascens, sense deprendre de cap resultat més.

Ha sigut aquest dissabte passat, 28 de maig, quan jugava l’últim partit de la temporada davant l’Elda. Un moment elegit per a les felicitacions dels aficionats que inclús van dur aquesta samarreta commemorativa que també lluiria l’alcalde Ramón Vidal. I un dels aficionats més volguts es Juanito Migarroba, el tio Juan, pare de Juanga. Va ser jugador de l’Olleria i iaio del juvenil Jairo del que no s’ha perdut cap partit. Se li regalaria aquesta samarreta personalitzada.

L’Alqueria del Futbol que va començar aquesta temporada a recollir resultats precisament amb el Juvenil com a referent de la implantació del mètode i com a possible cantera.

No només el juvenil s’ha vist millorat amb el sistema. l’Infantil ha quedat segon i el Benjamí B, tercer en lliga després d’una extraordinària recta final.

l’Ollería esta orgullós del Ascens a 1a Regional del seu equip juvenil.

Deixa un comentari

Altres notícies d'interés