L’Olleria encén la metxa de les Festes Patronals i de Moros i Cristians amb la Publicació i la Presentació del Llibre 2023

Reprodueix vídeo

Les festes de l’Olleria es posen en marxa

Compte enrere per als dies gran de les Festes Patronals i de Moros i Cristians de l’Olleria 2023 amb dos de les cites més importants del calendari fester que posen en marxa tots els actes. La Publicació de Festes enguany a càrrec de Mª Carmen Boluda, proclamada, a més, Festera d’Honor i la presentació del llibre.

Així sonaven les paraules de la publicadora, el passat divendres 28 de juliol quan emocionava el públic assistent al pregó des del balcó de l’antic Ajuntament.

Amb l’emoció a flor de pell, s’encetava una cercavila des de la Plaça de la Vila fins al Teatre Cine Goya. On en pocs minuts s’iniciaria el segon dels actes de la nit; la presentació del Libre de Festes. Ja dins tots els estendards de les filades ocuparen un lloc d’honor darrere la taula oficial.

El llibre va ser presentat per Francisco Moisés López.

Aquest ha aconseguit anar més enllà dels límits de la impressió i oferir a l’Olleria el primer llibre de festes que incorpora en tota la seua extensió la tecnologia de realitat augmentada. Oferint als participants una experiència de sentits única i inoblidable. Un llibre de festes que cuida al detall al detall una autèntica experiència màgica en cada pàgina ja que aconsegueix generar la sensació a l’espectador d’estar enfront d’una caixa de fusta antiga amb frontisses i proteccions medievals a les seues cantonades. També promet transportar-los a un món ple d’encant i misteri.

L’alcalde va ser el primer en rebre un exemplar així com les Regines de la festa del 2022; Carla Martí i la xiqueta Elena González. Seguidament serien els representants de les festes de Moros i Cristians en aquest any qui anirien recollint el llibre. La Capitania Cristiana a càrrec de la filà Grisons, serà representada per Vicente Engo com a Capità, i Iván Pla com a ambaixador. Per la Capitania Mora seran Amparo Revert com a Capitana i Ramón Micó, com a ambaixador en representació de la filà Xirigotes. Tots els càrrecs es traspassaran el dia de la Proclamació.

Amb aquests primers actes, l’Olleria dona el tret d’inici a les seues estimades Festes Patronals i de Moros i Cristians que de l’1 al 4 de setembre, farà tornar a reviure la germanor d’un poble fervorós de tradició i esperit fester.

Les festes de l’Olleria es posen en marxa

Comarcal.TV

Les festes de l'Olleria es posen en marxa

Deixa un comentari

Altres notícies d'interés