L’Olleria ha celebrat la II Festa de l’Esport que ha comptat amb rutes ciclistes i a peu; tornejos de futbol sala, voleibol, bàsquet i escacs; exhibicions; actuacions musicals; i castells inflables

Reprodueix vídeo

L’Olleria ha celebrat la II Festa de l’Esport

L’Ajuntament de l’Olleria, a través de la regidoria d’Esport i amb la col·laboració de clubs i associacions locals, ha celebrat aquest passat cap de setmana, 23 i 24 de juny, la II Festa de l’Esport 2023. Després de l’èxit de participació en la primera edició des de la regidoria es van preparar dues noves jornades repletes d’esport, diversió, ambientació musical al poliesportiu municipal.

La jornada esportiva del dissabte 24 començava a primera hora amb la ruta senderista “Font dels caçadors-Creu de l’Olleria. També la volta a peu popular del club local d’atletisme i les sessions de ioga multinivell de Yogadhara. Els més xicotets van realitzar les olimpíades atlètiques infantils del club d’atletisme, jocs i moviment lliure dirigits a xiquets i xiquetes d’entre 4 i 36 mesos.

Tanmateix altres activitats del dissabte foren el triangular de futbol sala de l’Olleria FS. L’exhibició de ball modern de Talents i l’Open d’Escacs del club local. Així com la matinal de final de curs de l’Escola de Bàsquet l’Olleria. El matí també ambientat amb més castells inflables i música en directe.

Des del passat divendres les activitats esportives no van cessar al poble. També es va poder gaudir d’una  jornada de portes obertes per part de l’Associació de Vòlei Mixte de l’Olleria o d’exhibicions de gimnàstica rítmica per part de les escoles esportives municipals.

L’objectiu de la regidoria sempre ha estat que el municipi es convertisca en el nucli de l’esport a la comarca. Almenys durant aquests dos intensos dies.

Comarcal.TV

 

Deixa un comentari

Altres notícies d'interés