L’Olleria homenatja al “mestre” Fernando Arjona per la seua trajectòria professional després de 25 anys dirigint les Escoles Esportives Municipals de Taekwondo

Reprodueix vídeo

L’Olleria homenatja al “mestre” Fernando Arjona

El divendres 30 de setembre, el pavelló de La Solana de l’Olleria acollia el reconeixement que l’Ajuntament, a través de la regidoria d’Esports, brindava a Fernando Arjona i Gil per la seua trajectòria professional després de 25 anys dirigint les Escoles Esportives Municipals de Taekwondo a la localitat.

Un nodrit grup de familiars i amics acompanyaren el “mestre” en l’homenatge i reconeixement de l’Olleria per la grandesa com a persona i la professionalitat.

Deixa patent com a coordinador de l’Escola Municipal de Taekwondo, transmetent els seus valors i coneixements a centenars d’esportistes durant tants anys.

L’acte va comptar amb una àmplia representació per part de l’Ajuntament en un homenatge tan especial.

En un ambient entranyable, els assistents van poder gaudir d’aquest moment tan especial per a Fernando Arjona, que també va estar acompanyat per antics alumnes.

Xiquets i xiquetes han aconseguit ser campions autonòmics nacionals, però més que els premis, el millor record que guarda Arjona és el de les persones.

Fernando Arjona i Gil, va nàixer en El Ballester, a Albacete, però es va traslladar a viure a l’Olleria quan nomes tenia 1 any, i ha treballat 35 al poble com a “mestre” de Taekwondo, sent els últims 25 anys el coordinador de l’Escola Municipal de Taekwondo de l’Olleria des de 1997 i director del C.D Fernando.

Membre de l’Assemblea General de la comissió delegada nacional i membre del Comitè Nacional de Recompenses de Graus i director de protocol de la Real Federació Espanyola de Taekwondo, Mestre Nacional de Taekwondo i membre de la junta directiva de la Federació de Taekwondo de la CV, Fernando Arjona a més, és diplomat en osteopatia, dietètica i nutrició i en quiromasatge esportiu i terapèutic.

L’Olleria homenatja al “mestre” Fernando Arjona

Comarcal.TV

L’Olleria homenatja al “mestre” Fernando Arjona

Deixa un comentari

Altres notícies d'interés