L’Olleria inicia les obres de millora de les infraestructures de parcs empresarials amb vora 300.000 euros de l’IVACE

Reprodueix vídeo

Millora polígons industrials l’Olleria

L’Ajuntament de l’Olleria comença les obres de millora de les infraestructures de parcs empresarials, subvencionats per l’IVACE, l’Institut Valencià de Competitivitat Empresarial. S’han iniciat, en concret als polígons Asia trading-Galol i el polígon El Carrascot.

Per a l’àrea Asia Trading-Galol l’ajuda rebuda ascendeix a 131.988,06 euros. Per al polígon industrial El Carrascot es compta amb un pressupost de 165.033,07 euros. Només s’actua en aquelles zones consolidades, quedant la resta fora dels treballs.

Entre altres millores es realitza l’ampliació de la instal·lació de circuit tancat de televisió CCTV, connectada a la Policia Local, en zones no controlades actualment, per a prevenció de robatoris i abocaments incontrolats; l’ampliació de la instal·lació d’enllumenat públic en el nou tram de via cicle-per als vianants que interconnecta diversos polígons i amb el nucli urbà de L’Olleria; la dotació de canalització per a infraestructures de telecomunicacions que interconnecte el polígon Àsia Trading-Galol; l’execució d’una via cicle-per als vianants que interconnecte esta àrea industrial, amb el polígon Carrascot, donant continuïtat al carril ja existent entre el nucli urbà i tots dos polígons.

Millora polígons industrials l’Olleria

Comarcal.TV

Deixa un comentari

Altres notícies d'interés