L’Olleria obri la seua piscina d’estiu després d’una profunda reforma que ha millorat la seua accessibilitat i creat una zona infantil amb jocs d’aigua

Reprodueix vídeo

Obri la piscina d’estiu de l’Olleria

El passat dissabte 5 d’agost obria les seues portes la piscina municipal d’estiu de l’Olleria després d’una reforma integral que també s’ha executat als vestuaris. Un projecte que ha sigut sufragat  des del propi Ajuntament amb la col·laboració de la Diputació de València. Una piscina que ja està a ple rendiment en horari de 9 a 22 hores de diumenge a dijous i de 9 a dotze de la nit els divendres i dissabtes. Les obres, molt necessàries i demandades per la ciutadania han permès reduir les barreres d’accessibilitat que milloren l’experiència de tots els usuaris.

Una instal·lació ja del segle XXI que arriba després d’una espera de tres anys.

 De destacar és la zona infantil que s’ha alçat per quedar-se al mateix nivell que la piscina gran. A més a més introdueix jocs d’aigua que ja està fent les delícies dels més menuts.

També s’ha canviat el sistema de cloració d’aigua a salina que augmenta la qualitat de la mateixa. I a més del seu ús recreatiu hui mateix s’han encetat les classes d’aquagym que tindran lloc fins al 31 d’agost de dilluns a divendres de 9.10 a 10 hores i de 14.10 a 15.

 Per accedir a la piscina es poden adquirir entrades de dia o abonaments de temporada a la pròpia instal·lació. Els menors de quatre anys no paguen. També existeixen diferents tipus de descomptes per a jubilats, persones amb discapacitat, famílies nombroses i aturats de llarga duració.

Obri la piscina d’estiu de l’Olleria

Comarcal.TV

Deixa un comentari

Altres notícies d'interés