La SEM Santa Cecília de l’Olleria reedita l’històric concert en homenatge a Fuster de 1993 dins del Festival Liberto Benet

Comparteix

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on facebook
Reprodueix vídeo

L’Olleria reedita l’històric concert a Fuster

L’any 1993, el col·lectiu l’Olla de l’Olleria va fer un homenatge a Joan Fuster, qui s’havia mort el juny anterior. Els actes van tindre, com a colofó, un breu concert de l’Escola Musical Santa Cecília de l’Olleria.

En l’actuació, la banda va interpretar “Verges 50” i “Campanades a morts” amb la presència de Lluís Llach, autor de les peces i amb la veu de Paco Muñoz en la segona obra.

Ara, dissabte passat 16 de juliol i amb motiu de l’Any Joan Fuster, la mateixa agrupació musical repetia aquell concert.

Una fita important que va abarrotar de públic el pati de la Casa Santonja.

Conferències, xerrades, tertúlies i inclús presentació de llibres han format part de la programació “Fuster en Solfa” que no ha pogut tindre millor cloenda que dins d’aquest festival que recorda la figura del mestre i compositor Liberto Benet.

En l’actualitat compta amb 90 músics en actiu, amb una escola musical, cultiva el gènere fester i és l’entitat més antiga del poble.

L’Olleria reedita l’històric concert a Fuster

Comarcal.TV

l’Olleria reedita l’històric concert a Fuster

Deixa un comentari

Altres notícies d'interés