La SEM Santa Cecília de l’Olleria reedita l’històric concert en homenatge a Fuster de 1993 dins del Festival Liberto Benet

Reprodueix vídeo

L’Olleria reedita l’històric concert a Fuster

L’any 1993, el col·lectiu l’Olla de l’Olleria va fer un homenatge a Joan Fuster, qui s’havia mort el juny anterior. Els actes van tindre, com a colofó, un breu concert de l’Escola Musical Santa Cecília de l’Olleria.

En l’actuació, la banda va interpretar “Verges 50” i “Campanades a morts” amb la presència de Lluís Llach, autor de les peces i amb la veu de Paco Muñoz en la segona obra.

Ara, dissabte passat 16 de juliol i amb motiu de l’Any Joan Fuster, la mateixa agrupació musical repetia aquell concert.

Una fita important que va abarrotar de públic el pati de la Casa Santonja.

Conferències, xerrades, tertúlies i inclús presentació de llibres han format part de la programació “Fuster en Solfa” que no ha pogut tindre millor cloenda que dins d’aquest festival que recorda la figura del mestre i compositor Liberto Benet.

En l’actualitat compta amb 90 músics en actiu, amb una escola musical, cultiva el gènere fester i és l’entitat més antiga del poble.

L’Olleria reedita l’històric concert a Fuster

Comarcal.TV

l’Olleria reedita l’històric concert a Fuster

Deixa un comentari

Altres notícies d'interés