L’Ajuntament de l’Olleria reprèn el Pla R Activa i posa en marxa la I Campanya Rasca i Guanya

Reprodueix vídeo

L’Olleria reprèn el Pla R Activa i I Campanya Rasca i Guanya

La promoció econòmica s’ha convertit en un eix per a l’Ajuntament de l’Olleria que posa en marxa programes i campanyes tant per a incentivar les compres al comerç local com per incentivar la creació, consolidació i creixement de les empreses.

Per una banda i fins el 17 de juny està en marxa l I Campanya Rasca i Guanya que reparteix 1.000 euros en premis. El consumidor, per una compra mínima de 10 euros als establiments associats, rebrà un d’un total de 13500 cartonets per a rascar.

Els premis s’hauran de gastar en compres posteriors i no seran acumulables i els guanyadors tenen de temps fins al 23 de juny.

Per altra banda, l’Ajuntament reprèn en aquest 2023 el Pla R activa amb una quantia total de subvencions a concedir de 20.000 euros destinades a la creació d’ocupació i de noves empreses. Compta amb tres línies programàtiques: Emplea, Emprèn i Innova.

L’ajuda serà de 300 euros per convertir un contracte de temps parcial a jornada completa i de 500 per cada persona contractada a jornada completa. Ajuda que es pot vore incrementada en 200 euros segons casos.

A més al programa emprèn la subvenció màxima arriba a 1500 euros. Va dirigida als nous emprenedors i a l’afavoriment de la creació i establiment de noves empreses a l’Olleria. Per últim està el programa Innova.

Finalment dins del programa Innova l’ajuda màxima serà de 1000 euros.

L’Olleria reprèn el Pla R Activa i I Campanya Rasca i Guanya

Comarcal.TV

L’Olleria reprèn el Pla R Activa i I Campanya Rasca i Guanya

 

Deixa un comentari

Altres notícies d'interés