L’Olleria reuneix a prop de 4.000 persones i suma més de 15.000 euros contra el càncer

Reprodueix vídeo

15.000 euros recaptació RunCàncer l’Olleria

No podia haver millor avantsala a l’esdeveniment “València contra el Càncer” que la marxa de l’Olleria. La localitat vivia el dissabte 28 d’octubre de vesprada una nova edició d’èxit mobilitzant a prop de 4000 persones i sumant més de 15.000 euros, que es destinaran de forma íntegra a finançar projectes d’investigació en càncer. En concret la Marxa Contra el Càncer de l’Olleria ha recaptat un total de 15.132 euros en una jornada on els milers de participants ho han donat tot en cada camallada 100% solidària i amb la Junta Local i l’Ajuntament liderant l’organització.

Una vesprada esportiva i solidària que s’encetava a partir de es 17 hores amb animació i activitats prèvies a la zona del parc del Beat Pare Ferreres. A les sis tindria lloc l’eixida de la marxa de sis quilòmetres.

L’Olleria és cada any una cita destacada del Circuit Run Càncer València que celebra la seua novena edició arribant a més de 100 localitats. Va arrencar en març i estarà actiu fins al mes de desembre. Fins el moment la recaptació arriba ja als 358.865 euros i des de la seua posada en marxa el 2015 acumula més de 2.200.000 euros.

I aquesta és també l’acció mes important de totes les organitzades per la junta local de l’Olleria i en són moltes.

I així any rere any l’Olleria es converteix en un dels pobles més solidaris de tota la Comunitat Valenciana.

15.000 euros recaptació RunCàncer l’Olleria

Comarcal.TV

 

Deixa un comentari

Altres notícies d'interés