L’Olleria tanca la celebració del Mig Any Fester

Reprodueix vídeo

L’Olleria tanca la celebració del Mig Any Fester

El gran contingut cultural i fester del Mig Any Fester a l’Olleria ha dilatat la celebració al llarg de tres setmanes diferents. Els actes del passat cap de setmana  eren els que tancarien l’extensa programació preparada per la regidoria de Festes de l’Ajuntament de la localitat i amb la col·laboració de la Junta Central de Moros i Cristians de l’Olleria.

La vesprada del divendres, 3 de març, tenia lloc l’acte d’elecció i la presentació oficial de les Reines; la xiqueta Alejandra Saucase  com a infantil i la senyoreta Nagore Amorós com a Reina Major, els Festers i Festeres, i els Ambaixadors i Capitans de 2023; Ivan Pla i Vicente Engo de la filà Grisons pel bàndol cristià; i Ramón Micó i Amparo Revert de la filà Xirigotes pel bàndol moro, respectivament.

L’endemà, dissabte 5 de març, encara amb la resaca d’emocions, el poble celebraria “L’entraeta de filaes” de Moros i Cristians. Finalment a les 7 de la vesprada desfilaren al ritme de les marxes  pels carrers de l’Olleria passant per la redona de Sant Miquel.

A més és l’ambient previ en l’equador de la festa gran que es celebrarà entre el 2 i el 5 de setembre a l’Olleria. Finalment sis mesos per a que la localitat congregue milers de visitants al voltant de les seues Festes Patronals.

L’Olleria tanca la celebració del Mig Any Fester

Comarcal.TV

L’Olleria tanca la celebració del Mig Any Fester

 

 

 

Deixa un comentari

Altres notícies d'interés