L’Olleria Trail s’estrena amb 350 participants

Reprodueix vídeo

L’Olleria Trail s’estrena amb 350 participants

El passat diumenge 2 d’abril més de 350 persones participaren al Trail l’Olleria 2023; una primera edició organitzada conjuntament per la regidoria d’Esports i el club Jojo’s Trail l’Olleria. La competició, dividida en tres modalitats s’iniciaren a les 9 del matí de forma simultània des del poliesportiu; així que fou una jornada repleta d’esport però també festiva gràcies a totes les activitats preparades i dirigides a totes les edats.

El Trail de 22 quilòmetres amb 1000 metres de desnivell positiu fou guanyada per  Abelardo Orquín del Trail Serra Vernissa temps d’1:51:42.  La primera dona fou Davinia Bellver de Fuit que et Xafe amb 2:26:04. Passant a l’Sprint Trail de 13 quilòmetres i 550 metres de desnivell positiu els dos primers en arribar a meta pertanyen al CE La Vespa de Novetlè.

Finalment David Soriano amb 1:02:50 i Jordi Borredà amb 1:03:32; el tercer fou l’independent Vicent Carbonell. La guanyadora en fèmines Siliva Sarrión amb un temps d’1:12:53. En la marxa senderista de 9,5 quilòmetres s’imposaria Guillermo Morell i en dones, Montse Sempere. Els corredors, a més, van poder gaudir dels paratges i el patrimoni natural de l’Olleria. Com són el Mirador de la Creueta, l’Alt del Pesebret, l’Heretat del Salido o el Pi Soliari. A més en definitiva foren unes proves ideals per a practicar l’activitat física rodejat de natura.

Un primer trail l’Olleria que, veient la resposta, tindrà continuïtat.

L’Olleria Trail s’estrena amb 350 participants

Comarcal.TV

L’Olleria Trail s’estrena amb 350 participants

 

Deixa un comentari

Altres notícies d'interés