Ontinyent obri una ludoteca municipal per afavorir la conciliació familiar i laboral dels menuts entre 3 i 12 anys

Reprodueix vídeo

Ludoteca municipal d’Ontinyent

L’Ajuntament d’Ontinyent obri una ludoteca municipal per afavorir la conciliació familiar i laboral i fomentar la socialització dels menuts d’entre 3 i 12 anys. Un nou recurs, ubicat al Parc Mestre Ferrero nº 12, que s’engloba dintre de les accions que el consistori està duent a terme gràcies al programa Corresponsables del Ministeri d’Igualtat i la Conselleria d’Igualtat i Polítiques Inclusives. Els responsables municipals han aprofitat la visita a les noves instal·lacions per saludar a les persones usuàries del programa Espais Familiars.

Les activitats ja començaren ahir dimarts seran de vesprada de 17 a 18:30 hores i de 19 a 20:30 hores.

Del 27 de desembre al 5 de gener, la ludoteca estarà oberta també pels matins de 9:30 fins les 13:30. En aquest espai s’han previst activitats com jocs, manualitats i teatre entre altres a càrrec de l’empresa de dinamització local Boli Events.

A més ludoteca municipal es complementarà amb l’espai per als adolescents que s’inclourà al projecte del Centre Intergeneracional del Delme.

Finalment al marc de la ludoteca i dins del programa Corresponsables, s’han previst entre el 27 i el 29 de desembre jocs tradicionals al parc Mestre Ferrero, parc del Llombo i Casa de Cultura de Sant Rafel.

Ludoteca municipal d’Ontinyent

Comarcal.TV

Ludoteca municipal d'Ontinyent

 

Deixa un comentari

Altres notícies d'interés