Luz Casal posa el fermall d’or a l’edició 2023 de Nits al Castell de Xàtiva

Reprodueix vídeo

Luz Casal tanca Nits al Castell de Xàtiva 

El cicle de concerts que ha acollit Xàtiva a les Nits al Castell encara la recta final amb el seu últim concert de l’edició d’aquest any de la mà de l’artista Luz Casal. Ella serà la protagonista durant la nit del dissabte 29 de juliol. Les entrades per a l’espectacle es van esgotar als 45 minuts de posar-se a la venda.

La cantant gallega, que ja va ser present a l’edició de 2014 torna a Xàtiva després de nou anys. Ací presentarà el seu últim treball amb un espectacle on es combinen els seus nous temes amb els grans èxits de la seua carrera, com per exemple, “Piensa en mi” o “Un año de amor”.

La música de l’artista ha sigut guardonada amb premis com la Medalla d’Or de les Belles arts, un Goya a Millor Cançó o el premi Nacional a les Músiques Actuals, a més d’un Premi Ondas, que va guanyar en 2022.

Amb el concert de Luz Casal s’acomiada un cicle de concerts on hem pogut gaudir de tota mena d’estils musicals diferents. Tanxunguerias, Flora del Diluvi i Celtas Cortos van ser els protagonistes de la primera meitat del festival mentre que Pedro Guerra, Judit Neddermann, Conchita i ara Luz Casal, han sigut les encarregades dels dos últims concerts.

Si tens la teua entrada, et recordem que pots accedir al recinte del concert amb el transport públic del festival que eixirà des de Plaza de l’Españoleto a partir de les 20.30 h fins a les 22.15 h.

Luz Casal tanca Nits al Castell de Xàtiva 

Comarcal.TV

Deixa un comentari

Altres notícies d'interés