La Generalitat junt al sector crea la marca “Taronja Valenciana” per aconseguir el renaixement dels cítrics cultivats a la nostra terra

Reprodueix vídeo

Marca pròpia “Taronja Valenciana”

Els cítrics valencians ja compten amb una marca pròpia “Taronja Valenciana” impulsada per la Generalitat junt al sector citrícola que suposarà un nou renaixement d’un producte que forma part de l’ADN dels valencians. Així l’etiqueta “valenciana” associada a les taronges i clementines permetrà identificar fàcilment en els punts de venda els productes cultivats a la nostra terra.

De fet el territori valencià cultiva el 2% dels cítrics de tot el món i concentra el 14% de l’explotació global.  Ara aquests distintius fa realitat un gran projecte a partir d’una etiqueta xicoteta.

La marca anirà, a més, acompanyada d’una campanya de publicitat que començarà enguany i que té vocació de continuïtat amb mes pressupost cada any. Durà per lema “Tria sentiment” i es desenvoluparà primer a la Comunitat, després s’estendrà a la resta d’Espanya i l’any que ve, als països de la UE. Les dues primeres fases tenen un pressupost, cadascuna, de 500.000 euros.

Una iniciativa promocional que busca dos objectius: augmentar el consum de taronja i reforçar la identificació de la taronja amb la Comunitat Valenciana.

Comarcal.TV

Marca pròpia “Taronja Valenciana”

 

 

Deixa un comentari

Altres notícies d'interés