Canals presenta a la seua Festera de Gràcia del 2023, Marina Badal

Reprodueix vídeo

Marina Badal Festera de Gràcia de Canals 2023

El pavelló Ricardo Tormo de Canals acollia el dissabte 7 de gener la presentació de la Festera de Gràcia Major, Marina Badal Cuquerella qui es converteix així en la màxima representant femenina de les festes patronals de Sant Antoni Abat.

L’acte també va servir per a donar a conèixer i presentar a les membres que conformen la Cort d’Honor i que esetà formada per Adriana Badal, Ainhoa Vela, Celeste Sanchis, Conxa Beltrán, Aitana Canet, Inés Cremades, Olga Hinarejos, Aitana Díez, Marta Llorens, Blanca Maria Vila, Carla Cardona i Silvia Barberá. Fins l’escenari també desfilaria Isabel López, Festera de Gràcia del 2020, acompanyada per l’alcaldessa Mai Castells i els festers d’aquest 2023.

Seguidament tot el públic es posaria de peu per a rebre a la gran protagonista, Marina Badal. Isabel López voria així acabat el seu regnat després d’imposar la banda d’honor a la Festera de Gràcia de Canals 2023. I marina seria l’encarregada d’imposar les bandes a la seua Cort mentre els festers lliurarien un ram de flors.

Com a mostra de germanor de les festes canalines i les falles xativines es va comptar amb la presència de la Fallera Major de la capital de la Costera, Laura Hernández i Fernández.

I ara sí arribava un dels moments més emotius i especials de la nit amb el discurs del mantenidor, càrrec que va recaure en el pare de la Festera de Gràcia i d’una de les membres de la Cort. Ell és Edu Badal, periodista i treballador de l’emissora municipal Canals Radio des de fa més de 25 anys.

Durant tot el parlament es va vore a la Festera de Gràcia molt emocionada. Després fou el moment de més sorpreses amb aquestes acrobàcies aèries i amb l’acompanyament de la música del canalí Sergio Sanz.

I com tota presentació que té lloc a les nostres terres l’acte finalitzaria amb l’himne regional cantat per Néster Martorell.

Marina Badal Festera de Gràcia de Canals 2023

Comarcal.TV

Marina Badal Festera de Gràcia de Canals 2023

Deixa un comentari

Altres notícies d'interés