Masters Ballet presenta “Masters pel món”, el projecte que retroba amb els seus arrels a les i els ballarins d’Ontinyent

Reprodueix vídeo

Masters Ballet presenta “Masters pel món”

“Masters pel món” és la iniciativa que presenta Masters Ballet per a portar a Ontinyent a les i els ballarins de l’escola que, hui dia, viuen i treballen en la dansa en diferents parts del món. Amb el doble propòsit de visibilitzar l’esforç que requereix el món de la dansa i de reconéixer el treball dels artistes, “Masters pel Món” celebra la seua primera gala el diumenge 16 de juliol en el teatre Echegaray d’Ontinyent.

Una de les directores de l’acadèmia i impulsora d’aquest projecte, Mari Carmen Mompó, destacava la necessitat d’una gala d’aquestes característiques.

Els i les protagonistes de la gala són Julia Cambra, Cristina Maestre, Patricia Insa, Blanca Tolsá, Jana Isabel, Javier de la Asunción, Victoria Iborra, Marta Llopis, Vicent Muñoz, Emma Bas, Marc Perigüell, Lucía Terol i Andrés Casanova. Tots ells amb les arrels en Masters Ballet d’Ontinyent. I amb les ales en diferents llocs del món i en diferents companyies nacionals i internacionals des de Suïssa, passant per Alemanya i acabant a Espanya.

A més, s’ha confirmat la participació del coreògraf ontinyentí i referent de la dansa a nivell internacional, Marcos Morau. Vinculat a l’Escola Masters Ballet des de sempre, Morau rebrà durant la gala el premi “Masters Pel Món d’Honor” per la seua reputada trajectòria. També pel seu indiscutible compromís amb la ciutat i la dansa a Ontinyent.

Tant l’alcalde de la ciutat, Jorge Rodríguez, com el regidor de Cultura, Àlex Borrell, ha destacat el gran talent que hi ha a Ontinyent.

Tanmateix les entrades per a la gala del diumenge dia 16 de juliol en el Teatre Echegaray es poden adquirir en C/Pio XII, 32. De 9.30 hores a 13.00 hores. A causa del gran acolliment de la gala, hi haurà dues sessions. Una a les 17:30h i una altra a les 19:00h. També cal destacar que, a banda de la gala, Masters Pel Món ha preparat, el dimecres 12 de juliol a les 19.00 hores, un col·loqui obert al públic. En el Centre Cultural Caixa Ontinyent fins a completar aforament en la qual els ballarins donaran detalls sobre la gala. Així com explicaran les seues experiències i respondran al públic.

Masters Ballet presenta “Masters pel món”

Comarcal.TV

Deixa un comentari

Altres notícies d'interés