Mazón cedeix el testimoni d’ “Andalús de l’Any” a l’alcalde de Benidorm en la commemoració del “Dia d’Andalusia” en l’ADDA

Reprodueix vídeo

Mazón cedeix “Andalús de l’Any” a l’alcalde de Benidorm

La Federació Cultural d’Andalusia al Sud de la Comunitat Valenciana (FECUAS) commemora un any més el seu tradicional ‘Dia d’Andalusia’, al costat de la Diputació d’Alacant. El president de la institució provincial, Carlos Mazón, ha assistit en l’ADDA (Auditori de Música d’Alacant) a la celebració d’aquest esdeveniment en el que ha reiterat el compromís de la Diputació amb la federació i amb les Cases d’Andalusia del territori.

Durant el transcurs de l’acte, en el qual s’han donat cita més de 1.200 persones unides per les seues arrels i sentiments. S’ha entregat el títol honorífic de ‘Andalús de l’Any’ a l’alcalde de Benidorm, Toni Pérez. Qui pren així el relleu de Carlos Mazón, que durant 2022 ha ostentat aquesta significativa distinció.

El ‘Dia d’Andalusia’ ha rendit també homenatge al municipi de Torredelcampo, a Jaén, i ha comptat amb l’actuació de la cantaora Fina de Ángeles. El guitarrista Antonio Carrión, així com amb la participació de diferents cors rocieros i balls de les cases regionals integrades en FECUAS.

Finalment, Mazón ha definit a la província d’Alacant com una terra oberta, amable i acollidora en la qual totes les persones són benvingudes. “Perquè som conscients que la diversitat enriqueix el nostre patrimoni i fomenta valors com la igualtat, la solidaritat i el respecte a les diferències”, al mateix temps.

Mazón cedeix “Andalús de l’Any” a l’alcalde de Benidorm

Comarcal.TV

Mazón cedeix “Andalús de l’Any” a l’alcalde de Benidorm

 

Deixa un comentari

Altres notícies d'interés