Més de 3.400 persones visiten el MARQ d’Alacant en les jornades portes obertes de la nova exposició “Dinasties”

Reprodueix vídeo

Més de 3.400 visitants a l’exposició “Dinasties” del MARQ

Les jornades de portes obertes organitzada pel MARQ d’Alacant per donar la benvinguda a l’exposició “Dinasties. Els primers regnes de l’Europa prehistòrica” ha registrat la visita de 3.415 persones. Tant el dia de la inauguració, el dimarts 26 de març, com durant el cap de setmana, 29, 30 i 31 de març, els més de tres mil visitants van poder recorre de manera gratuïta les tres sales temporals en la que es mostren més de 480 peces procedents d’un total de 20 museus i institucions procedents d’Espanya, Hongria, Eslovàquia, Alemanya, Bèlgica, Portugal i Dinamarca.

Tanmateix, “Dinasties” és una mostra amb la que la institució provincial ofereix al visitant l’oportunitat d’apreuar obres mestres de l’artesania de l’Edat de Bronze de l’Europa continental per a comprendre de manera clara i accessible com i per què es van crear, qins foren els que les utilitzaren i per quins foren creades.

Cultura en majúscules que també suposa un gran pol d’atracció turística com ho demostra l’anterior exposició dels Guerrers de Xian.

Oberta fins el proper 13 d’octubre, la nova proposta expositiva reuneix per primera vegada en la seua exhibició al públic un conjunt d’extraordinari valor patrimonial. Entre elles es troben la diadema d’or de Quinta da Água Branca, Portugal. També el barret d’or de Schifferstadt, Alemanya o l’espada amb empunyadura d’or de Guadalajara.

Més de 3.400 visitants a l’exposició “Dinasties” del MARQ

Comarcal.TV

Més de 3.400 visitants a l'exposició “Dinasties” del MARQ

Deixa un comentari

Altres notícies d'interés