Més de 3000 esportistes participaran en la “V Gran Carrera del Mediterrani” única en el món per unir running i padelsurf

Reprodueix vídeo

Més de 3000 esportistes participaran en la “V Gran Carrera del Mediterrani”

La província d’Alacant acollirà el proper diumenge 12 de novembre una nova edició de “La Gran Carrera del Mediterrani”. Un esdeveniment esportiu únic en el món que uneix running i padelsurf. La Diputació impulsa aquesta iniciativa que cada any reuneix a un major nombre de participants i que destaca especialment per la seua singularitat i bellesa del seu traçat que recorre els municipis d’Alacant, Elx i Santa Pola.

Com és habitual aquesta cinquena edició partirà des de la ciutat Alacant, a les portes del Palau Provincial. I discorrerà paral·lela a la costa per enclavaments tan emblemàtic com el parc El Palmeral, les platges d’Urbanova, Arenals del Sol i el Carabassí o el Far de Santa Pola. En total més de 21 quilòmetres que culminaran en la platja Varedero de Santa Pola. Al llarg de tot el traçat s’habilitaran punts d’animació i avituallament amb aigua, gels energètics i begudes isotòniques. Fins la data s’han sumat ja mes de 3.000 esportistes no només de la geografia espanyola sinó també de països com Anglaterra o els Nòrdics. Un 25% dels participants són dones.

Amb ella també es celebra la V Gran Carrera del Mediterrani SUP Race on els pàddelsurfistes podran elegir entre diferents categories des de la SUB 8 fins l’Elit Gran Kahuna +60. Com a novetat enguany s’ha incorporat la categoria Elit amb tabla inflable. Entre els aspectes més significatius destaca el seu caràcter inclusiu ja que durant l’esdeveniment es posaran a disposició de les persones amb discapacitat unes noves cadires adaptades.

Aquesta cinquena edició serà puntuable per a la Copa d’Espanya de SUP Races de Llarga Distància 2023 i per al Circuit Mediterrani.

Més de 3000 esportistes participaran en la “V Gran Carrera del Mediterrani”

Comarcal.TV

Més de 3000 esportistes participaran en la “V Gran Carrera del Mediterrani”

Deixa un comentari

Altres notícies d'interés