Participació en la XI Fira de les Associacions de l’Olleria

Reprodueix vídeo

Més d’una vintena d’entitats culturals i socials participen en la XI Fira de les Associacions de l’Olleria. Han donat a conèixer les seues activitats i el èxit de participació.

El passat dissabte 28 de maig, es celebrava l’XI edició de la Fira de les Associacions de l’Olleria que tornava després de l’aturada sanitària des del 2019.

A més, en la Fira, es va donar a conèixer les seves activitats, es va comptar també amb diverses activitats; Esportives i de ball programades de 10 a 22 h al Parc Beat Pare Ferreres.

L’Associació de Vòlei Mixt, Club de Bàsquet, Club Ciclista Cap Amunt, Asoc. contra el Càncer L’Olleria, Llum, Ames de Casa Tyrius, L’Olleria Balla, Junta Central de MMCC, Capitanies Mora y Cristiana, Festers de Loreto, Festers 2022, Banda de Cornetes, Amics Cordà de Glòria, El Revol, Ball a la Vall, Huellas Eternas, Olla de les Sarpetes, Colla la Moralla i molt més van poder oferir informació sobre la seua tasca i van posar a la venda diferents productes.

Finalment, L’XI Fira de les Asso­ci­a­ci­ons, com totes les ante­ri­ors, és fruit de l’impuls del tei­xit asso­ci­a­tiu local, que s’implica en esta diada fes­tiva, impul­sada per l’Ajun­ta­ment de l’Olle­ria. La participació va tindrer èxit de participació.

Deixa un comentari

Altres notícies d'interés