La cremà de la foguera de Canals mantindrà la tradició amb les noves mesures de seguretat que inclouen lones ignífugues i carrers tancats

Reprodueix vídeo

Més seguretat en la cremà

Lones ignífugues, carrers tancats i l’establiment d’un perímetre són les noves mesures de seguretat que enguany l’Ajuntament de Canals introdueix en la cremà de la foguera més gran del món per adaptar-se a les demandes del Consorci de Bombers amb l’objectiu de fer-la totalment segura per a les persones i per als edificis pròxims alhora que mantenir la tradició.

 Un informe de 2018, realitzat pel Consorci de Bombers advertia de la necessitat d’establir certes mesures, el que es va fer més urgent arran l’incident de 2020. Es per això que aquest any els carrers Beat Nicolás Factor i Església quedaran buits i tancats al pas per tal de servir com a vies d’evacuació. L’única entrada a la plaça Major serà el carrer Sant Salvador o del Goleró.

A més i per primera vegada s’instal·laran lones ignífugues que protegiran les façanes de l’església i dels habitatges més pròxims a la foguera. Lones que estan dissenyades per a restar el mínim espai possible a les persones que acudisquen i que podran participar de l’encesa de la foguera.

Una vegada encesa, les forces de seguretat evacuaran part de la plaça i establiran un perímetre de seguretat.

Avançada la nit i quan els bombers consideren oportú, s’alçarà el perímetre i s’obrirà el pas per tots els carrers.

Comarcal.TV

Més seguretat en la cremà

 

Deixa un comentari

Altres notícies d'interés