Més de 6000 persones envaeixen Moixent per a brindar amb els millors vins de Terres dels Alforins

Reprodueix vídeo

Millor vi Terres dels Alforins Moixent

Fou una jornada de caràcter ben festiu amb música en directe, rialles, menjar i per descomptat el millor vi de Terres dels Alforins, protagonista indiscutible de la Mostra de Vins que va omplir de brindis el Parador de Moixent.

Aquesta novena edició, la més esperada després de dos anys de restriccions per la pandèmia va comptar amb la participació de les 11 bodegues que formen aquesta associació de productors i viticultors del triangle geogràfic que configuren els municipis de Moixent, la Font de la Figuera i Fontanars dels Alforins.

Efectivament, una vida que es celebrava amb els millors caldos de Terres dels Alforins al que pertany Daniel Belda que a més de mostrar tota la seua gama va presentar “Noranta” amb què commemora els anys de vida de la bodega.

I no falta el Verdil, el primer vi de cada anyada.

De Fontanars és Rafa Cambra, pertanyent a la família de les denominades bodegues de garatge. La seua filosofia es basa en una mínima intervenció en tots els processos de bodega i són amants de les vinyes velles.

De Moixent és Celler del Roure, que naix al 1996 com una menuda bodega familiar amb la il·lusió d’elaborar vins negres.

De la Font de la Figuera és la cooperativa la Viña que compta amb una bodega referent al sector vitivinícola valencià. Comercialitza vins excel·lents com Venta del Puerto, multipremiats a certàmens internacionals, los Escribanos, Juan de Juanes o Icono.

L’esdeveniment va funcionar amb sistema de tiquets; un primer de 10 euros amb cinc degustacions i copa serigrafiada de regal.

Els vins es van acompanyar de l’oferta gastronòmica de la zona com veiem  amb aquesta gran gaspatxada cuinada per Los Carasoles. Tampoc va faltar una mostra de la  millor artesania local ja que Moixent és un dels bressols de mobles artesans de vímet i la música en directe que va amenitzar tota la jornada.

Pel matí La Romántica del Saladar, banda fundada en Xàbia va convidar a gaudir i al bon rotllo amb els seus instruments de vent.

Per la vesprada actuarien Limboteque i Lulú i los Tigretones. A més a més i dins del programa també va haver lloc per als homenatges que enguany va recaure en la figura de Francesc Colomer, secretari autonòmic de Turisme.

Un territori magnífic des d’on naixia fa una dècada l’associació Terres dels Alforins amb l’objectiu de posar en valor la seua tradició vitivinícola.

Millor vi Terres dels Alforins Moixent

Comarcal.TV

Millor vi Terres dels Alforins Moixent

Deixa un comentari

Altres notícies d'interés