Ontinyent invertirà 1 milió d’euros en l’IES Jaume I a través del Pla Edificant

Reprodueix vídeo

Millores a l’IES Jaume I d’Ontinyent

Ontinyent invertirà 1 milió d’euros a l’Institut d’Educació Secundària Jaume I d’Ontinyent a través del Pla Edificant. Per això, ha sol·licitat formalment la delegació de competències per poder executar les obres d’aquest pla finançat.

En la memòria presentada per demanar la delegació de competències consten una sèrie d’actuacions pressupostades inicialment en 1 milió d’euros. Entre les actuacions plantejades s’inclouen la reparació i adequació del sistema d’evacuació a la xarxa pluvial per les humitats detectades en les cobertes i l’adequació del sistema de la xarxa residual amb el canvi i construcció d’una nova xarxa. Així mateix, també es contempla la construcció de noves zones educatives, la instal·lació de xarxa wifi.

L’IES Jaume I és un centre construït en 2010 per CIEGSA però que sols 10 anys després presenta mancances el que feia necessari una reforma.

Amb aquesta reforma s’actuarà al 100% dels centres educatius d’ensenyament públic a Ontinyent, amb una inversió que superarà amplament els 36 milions d’euros acomplint totes les demandes que van ser lliurades a la Conselleria d’Educació el 2015.

Fins al moment, el Pla Edificant ha suposat l’execució d’obres a l’IES Pou Clar, CEIP Lluís Vives; CEIP La Solana, CEIP Carmelo Ripoll i CEE Vall Blanca. D’altra banda, han començat les obres al CEIP Bonavista i CEIP Martínez Valls. Una vegada finalitzen les obres del CEIP Martínez Valls començaran les obres al CEIP Vicente Gironès. A més, Ontinyent està a l’espera de la delegació de competències del propi IES Jaume I, el Conservatori Professional Gomis i la redelegació de IES l’Estació.

Millores a l’IES Jaume I d’Ontinyent

Comarcal.TV

Millores a l’IES Jaume I d'Ontinyent

 

 

Deixa un comentari

Altres notícies d'interés