Ontinyent duplicarà l’ample de les voreres i crearà una nova rotonda als accessos del nou hospital

Reprodueix vídeo

Millors accessos a Ontinyent

L’Ajuntament d’Ontinyent duplicarà l’ample de les voreres i crearà una nova rotonda en els accessos al nou Hospital actualment en construcció.

En concret, el consistori ha tret a licitació per 334.477,94 euros Iva inclòs la contractació de les obres del projecte de millores d’urbanització en la parcel·la del nou hospital, situada en el polígon “Casa Balones”.

En l’actualitat, la parcel·la de 25.000 m² on es construeix el centre sanitari està delimitada per una vorera l’amplària de la qual és de 1,50 metres en tot el seu desenvolupament, que s’ampliarà fins als als 4 metres.

La nova vorera a realitzar en el front de façana de l’hospital, es realitzarà ocupant l’espai que actualment es destina a aparcament de cordó.

D’altra banda, es crearà una nova rotonda en la intersecció del carrer del metge José Riera Roig i del carrer del metge Rafael Rovira Tortosa

Objectiu de millorar el trànsit i també les entrades i eixides fins a la zona d’estacionament del nou hospital.

A més les empreses podran presentar ofertes fins al pròxim 15 de novembre, i l’actuació una volta adjudicada tindrà un període d’execució de 5 mesos.

Finalment aquesta actuació es suma a altres fetes per l’Ajuntament per poder comptar amb un hospital en les millors condicions possibles.

A més de les múltiples gestions per a afavorir la construcció per part de la Generalitat, que van incloure la compra per prop de 2 milions d’euros i cessió dels terrenys en els quals s’ha edificat, s’han fet altres actuacions com la connexió de l’accés amb l’anell ciclopeatonal, la dotació a la parcel·la d’electricitat o les millores en la xarxa de clavegueram, tot a càrrec de l’Ajuntament.

Millors accessos a Ontinyent

Comarcal.TV

Millors accessos a Ontinyent

 

 

Deixa un comentari

Altres notícies d'interés