La mostra ‘Mirades a la memòria’ reuneix en Aielo de Malferit obres d’art contemporani de quatre artistes de la col·lecció “Art contemporani de la Generalitat Valenciana”

Reprodueix vídeo

‘Mirades a la memòria’ 

El director del Consorci de Museus, José Luis Pérez Pont, i l’alcalde d’Aielo de Malferit, Juan Rafael Espí, juntament amb la gestora cultural d’exposicions, arts plàstiques i visuals d’Aielo de Malferit, Lluci Juan, han presentat l’exposició “Mirades a la memòria. Art Contemporani de la Generalitat Valenciana” que reuneix obres de quatre artistes que formen part de la col·lecció “Art contemporani de la Generalitat Valenciana”: Ana Teresa Ortega, Bleda i Rosa, Irene Grau i Pilar Beltrán. Una mostra que forma part de les tres exposicions programades amb motiu del nomenament d’Aielo de Malferit com a capital cultural valenciana.

Després de “Posicions de resistència. Art contemporani de la Generalitat Valenciana” els mesos de juny, juliol i agost, i “Altres relats. Art contemporani de la Generalitat Valenciana” pren el relleu la tercera mostra programada pel Consorci de Museus a Aielo de Malferit.

 L’exposició que tanca el cicle entorn de la col·lecció “Art Contemporani de la Generalitat Valenciana” a Aielo de Malferit té la fotografia com a eix vertebrador i reuneix quatre propostes que indaguen en la memòria i en el paisatge com a elements configuradors de la identitat, determinants en la construcció del caràcter i la singularitat de l’individu i la col·lectivitat.

Finalment la col·lecció “Art Contemporani de la Generalitat Valenciana” és un model de col·lecció viva que sorgeix per una urgent necessitat d’impulsar sector artístic. Reconeixent als artistes i les peces destacades que ofereixen una panoràmica de l’art contemporani actual.

A més l’exposició estarà oberta al públic de manera gratuïta fins al pròxim 8 de gener de 2023 en el Palau d’Aielo de Malferit.

Mirades a la memòria’ 

Comarcal.TV

'Mirades a la memòria' 

 

Deixa un comentari

Altres notícies d'interés