La mostra ‘Mirades a la memòria’ reuneix en Aielo de Malferit obres d’art contemporani de quatre artistes de la col·lecció “Art contemporani de la Generalitat Valenciana”

Comparteix

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on facebook
Reprodueix vídeo

‘Mirades a la memòria’ 

El director del Consorci de Museus, José Luis Pérez Pont, i l’alcalde d’Aielo de Malferit, Juan Rafael Espí, juntament amb la gestora cultural d’exposicions, arts plàstiques i visuals d’Aielo de Malferit, Lluci Juan, han presentat l’exposició “Mirades a la memòria. Art Contemporani de la Generalitat Valenciana” que reuneix obres de quatre artistes que formen part de la col·lecció “Art contemporani de la Generalitat Valenciana”: Ana Teresa Ortega, Bleda i Rosa, Irene Grau i Pilar Beltrán. Una mostra que forma part de les tres exposicions programades amb motiu del nomenament d’Aielo de Malferit com a capital cultural valenciana.

Després de “Posicions de resistència. Art contemporani de la Generalitat Valenciana” els mesos de juny, juliol i agost, i “Altres relats. Art contemporani de la Generalitat Valenciana” pren el relleu la tercera mostra programada pel Consorci de Museus a Aielo de Malferit.

 L’exposició que tanca el cicle entorn de la col·lecció “Art Contemporani de la Generalitat Valenciana” a Aielo de Malferit té la fotografia com a eix vertebrador i reuneix quatre propostes que indaguen en la memòria i en el paisatge com a elements configuradors de la identitat, determinants en la construcció del caràcter i la singularitat de l’individu i la col·lectivitat.

Finalment la col·lecció “Art Contemporani de la Generalitat Valenciana” és un model de col·lecció viva que sorgeix per una urgent necessitat d’impulsar sector artístic. Reconeixent als artistes i les peces destacades que ofereixen una panoràmica de l’art contemporani actual.

A més l’exposició estarà oberta al públic de manera gratuïta fins al pròxim 8 de gener de 2023 en el Palau d’Aielo de Malferit.

Mirades a la memòria’ 

Comarcal.TV

'Mirades a la memòria' 

 

Deixa un comentari

Altres notícies d'interés