Albaida torna a rebre la visita dels monstres valencians amb la llegenda de l’Encantada com protagonista d’aquesta sisena edició

Reprodueix vídeo

Monstres valencians a Albaida

En la Nit de Tots Sants, la tradició oral dels personatges, llegendes i monstres de l’imaginari valencià han de romandre per damunt del truc o tracte de Halloween i aquest és precisament l’objecte de l’activitat Monstres Valencians que cada 31 d’octubre vora les sis i mitja de la vesprada acull la localitat d’Albaida. En aquesta sisena edició, que va exhaurir totes les entrades, la llegenda de l’Encantada fou la protagonista.

Aquesta cita familiar i cada vegada més multitudinària, està organitzada pel Museu Internacional de Titelles d’Albaida, MITA, dins del projecte “Espanta la Por” de la biblioteca del Museu Valencià d’Etnologia. Així amb moltes sorpreses, representacions teatrals enguany a càrrec de l’equip de Monstres de Magrana produccions i amb la participació.

A més enguany i com a complement el MITA acollia de dimecres a diumenge passat l’exposició “Monstres Valencians”.

La mostra la composa una vintena de panells on es pot observar una explicació de cada criatura i una il·lustració que resumeix la seua aparença.

Monstres valencians a Albaida

Comarcal.TV

Monstres valencians a Albaida

 

 

Deixa un comentari

Altres notícies d'interés