Montaverner adquireix l’antic cinema Royal per destinar l’antiga casa familiar a habitatges de lloguer socials

Reprodueix vídeo

Montaverner adquireix l’antic Cinema Royal

L’Ajuntament de Montaverner ha resultat beneficiat amb una subvenció de 445.000 euros dins del Pla Recuperem Llars de la Generalitat Valenciana. Es va sol·licitar per pal·liar el percentatge del 40% d’immobles buits, que es troben al casc antic, molts totalment abandonats. 75.000 euros d’aquesta ajuda s’han destinat  a l’adquisició de l’immoble ubicat al carret Bot, 12. És l’antic cinema Royal per a rehabilitar-lo i destinar l’antiga casa familiar a habitatges socials.

La proposta presentada, a més de l’adquisició, que no ha suposat cap despesa a l’Ajuntament, servirà per a la rehabilitació de l’habitatge existent amb la finalitat de destinar-lo a 5 habitatges de lloguer amb finalitats socials. Un en la planta baixa, dos en la planta primera i dos més a la planta segona. Les obres s’han iniciat aquesta mateixa setmana.

Aquest immoble forma un conjunt arquitectònic únic, les imatges que veiem, per exemple les hem rescatat d’un reportatge emès pel canal 9 en agost del 2010. En la mateixa parcel·la es troba per una banda l’habitatge sobre el que es proposa actuar i per altra l’antic cinema d’hivern i d’estiu, sent un dels pocs cinemes que queden en peu en tota la província dins del casc urbà. I sobre el qual s’estan tramitant ajudes per poder procedir també a la seua rehabilitació.

Montaverner adquireix l’antic Cinema Royal

Comarcal.TV

Deixa un comentari

Altres notícies d'interés